Nuffnang Ads

Monday, June 3, 2013

My Crush (es)

Assalamualaikum WBT,

Sihat tak semua? Saya tak berapa sihat lah, sebab saya demam dan pening sikit. Tapi alhamdulillah, selepas makan ubat, pening beransur-ansur hilang, mungkin disebabkan oleh habuk kot, sebab saya baru je lepas kemas bilik semalam, so, mungkin sebab itu. Penat sikit tapi hasilnya memuaskanlah. Hehehe, kemas sangat dah bilik saya. Alhamdulillah.

Pernah tak korang ada crush on mana-mana orang lah? Pernah tak? kalau pernah bagus, itu menunjukkan bahawa yang kita tu normal. Kan? Bukan apa, kalau takde crush, memang hati tak normal tu, takkan lah takde perasaan langsung kan. Hahaha...

Saya pun ada crush juga, urmm.. crushes kot. hahaha,. ramai sangat. Aduhyai!!...hahahha.. dia adalah salah seorang sebab I admire her voice very much. My crushes are sebenarnya based on talents. Talent to make me admire them. Well2.. hahaha Nak tengok dia ni? Nah...



hahaha... since dengar lagi soundtrack untuk Mulan tu kan,.. terus suka suara dia. yea, she is Christina Aguilera, and her voice is still great to date. hihu...

Banyak lagi crushes saya, celebrities, actors, actresses, models, laymen, and more. Tapi, malas lah letak kat sini, kang create chaos lak, kan?

Assalamualaikum WBT

p/s: Reflection.

No comments:

Post a Comment