Nuffnang Ads

Monday, July 22, 2013

"Allaaa... Ella tak pandai masak laaaa..."

Assalamualaikum WBT,

Last entry of the day lah kot.. dah gantuk sangat dah ni.

Masa saya belajar kat GIATMARA Raub aritu, kan ada MasterChef Selebriti kat Astro kan. Selalulah kami buat lawak bagai, masa tu, buat lawak tentang Ella, Bandi Amok dan ramai lagi lah. hahaha..

Salu kalau buat Ella, Ella kan memanja gitu, "alaaa.. ella tak pandai masak lahhh..." buat lah cam rambut ketepi-ketepi tu kan, cam ala-ala manja lah.. hahahah.. kelakar nak mampus.

Then, kalau untuk Bandi Amok lak, kan kalau nak masak, kena cakap nak masak apa kan? pastu buat lah suara garau sikit, buat cam tangan rock tu kan, "Bandi nak masak nasiiiii.." buatlah suara garau tu. Hahahha..memang kelakar. takpun, "Mana periuk nasi bandi!!!!???" *malas lah nak post video kat sini, takut kan kena sign ngn Metrowealth. hahaha.. taknak taknak...

Tapi, apakan daya, Ella memang pandai masak, di bulan yang mulai ini, Ella menjual kuih wehhhh.. korang jangan pandang ella sebelah mata je. Kuih dia bukan calang-calang, dia mendidik orang ramai dengan kuih dia, dia menghasilkan kuih kesihatan. Sejauh mana kesihatan kuih sihat beliau? Sila click link ini, ELLA.

Dah lah, mengantuk lak.

Assalamualaikum WBT

p/s: Camne lak lau Mas Idayu masak, gelek sambil masak> kelas!

No comments:

Post a Comment