Nuffnang Ads

Friday, July 19, 2013

Artis Bertudung Kahwin Lagi

Assalalamualaikum WBT,

Jodoh milik Allah, Allah yang berikan rezeki dan jodoh. So, tahniahlah diucapkan kepada seorang artis bertudung, bekas pelakonn badan beruniform yang sekarang telah menjadi pendakwa bebasdiatas pernikahan tersebut. Untung dapat ayam muda, pucuk muda dan segalanya muda. Dan kepada anak-anaknya, bersedia kalian untuk mendapat adik, amin, moga dimurahkan rezeki sebab ayah or daddy anda muda.

*entah, kenapa saya tulis cam diatas, mungkin di rasuk hantu kot, *eyh! mana ada hantu, kena ikat. huhuhu...

Alhamdulillah, syukur kepada Allah sebab diberikan nyawa untuk hari ni. Saya tidak sihat hari ni sebab cirit birit. Memang sakit perut sungguh, terasa cam berbunyi-bunyi. Dah dekat 4 kali dah ke bilik air, memang sakit perut. Huhuhu... Mungkin untuk membayar segala dosa-dosa kot, memang sakit, tadi rasa nak makan ubat, tapi tahankan juga sebab nak habiskan juga hari ni berpuasa. Hihu..kalau berbuka tadi, rugi lah kan. 

Tapi tadi alhamdulillah, sakit perut tu beransur pulih, tapi masih sakit. selepas sapu ubat, balm panas tu, sakit beransur-ansur hilang. Alhamdulillah, amin, terima kasih Allah. 

Ada banyak idea yang hendak di tulis kat sini, tapi itu lah, rasa cam letih lak, sebab sakit kan, so, jap lag lah, lagipun, ni jap lagi nak gi bandar jap sebab nak cari peluru with my dad.

Assalamualaikum WBT

p/s: bulan puasa, halang diri dari maksiat. Amin.

No comments:

Post a Comment