Nuffnang Ads

Thursday, July 4, 2013

Fashion Lelaki 2013.

Assalamualaikum WBT,

To be honest, as much as I love doing women wear but when I saw menswear memang saya nak buat. Macam senang kan, tapi sebenarnya susah sangat... Fabric pun susah nak jahit tau, seriously.

Well, sebagai contoh... hehehe..


Wang's






Lanvin

Lanvin

Versace

Versace
Tengok kepada pakaian macam senang kan? Maybe cara tu payah sikit kot, tapi kalau tau camne nak buat, senang je.. cuma fabric tu je lah.. hehehe. kena study lagi nih...

Daa...

Assalamualaikum WBT

p/s: nak buat seluar untuk diri sendiri lah.... *confirm tak senteng..



1 comment:

  1. Takpe. Study lagi banyak-banyak. Good luck :)

    Anyway, di sini ada jual Al-Quran Pelangi : http://nadyabubble.blogspot.com/2013/07/rainbow-al-quran-al-quran-pelangi.html

    ReplyDelete