Nuffnang Ads

Saturday, July 27, 2013

"Melayu memang B*D*H???"

Assalamualaikum WBT,

Tadi pergi Sogo sebab nak shopping baju untuk anak-anak sedara, *akak bayar lah, of course. 

But tadi ada incident yang berlaku, Ada satu kereta Viva ni tadi, himpit kitaorang sampai bergeser kereta. Kereta abang saya lah, Toyota Swift. Hello, kau betina dua orang tak sedar diri, himpit kitaorang macam hape, lepas tu, bila bergeser nak salahkan kitaorang, hurrm.. bitches, walaupun ni bulan Puasa, tapi kalau perangai korang dua bitches cam sial, so sial jugak lah korang sampai mampus.

satu ayat betina tadi tu cakap,

"Melayu memang bodoh".

Sekian, terima kasih.

Assalamualaikum WBT

p/s: tak kuasa saya layan betina camni, btw, dia MELAYU juga.
P/s: Betina tu cakap, bukan saya.

No comments:

Post a Comment