Nuffnang Ads

Thursday, July 25, 2013

Ramadhan 16! Esok Nuzul Quran.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, saya sihat sahaja. Hari ni baru dapat update entry di tengahari buta ni, tak lah noon sangat kan.. petang dah ni, dah pukul 2.10 petang dah.. hehehe..saya baru je lepas mandi, memang seronok, sejuk je. Sebab kat kampung saya sekarang ni, memang panas, terasa cam duduk dalam oven dengan heat yang agak slow lah. hahahha.. panas wehhh...

Tapi segala itu adalah ujian kan, so, tabahkan hati, kuatkan hati dan teruskan berpuasa. kan...gitu. *kata2 hikmah, gitu.. bulan puasa kan, harus lah.

Hari ni perniagaan diteruskan lagi dengan penghasilan beberapa juadah. Hihu.. mee kari, nasi lemak, kuih roti jala, kuih koci, kari ayam. banyakkan kan? tapi kuantitinya sikit-sikit je, bukan ahli perniagaan besar-besaran ni. hihu... agak-agak lah nak berniaga pun kan? hahahha..

George Alexander Louis, Prince of Cambridge. Hamekaw, biarpun orang makin lama makin modern, tetapi, nama tetap klasik. haa.. hebat kan? Tahniah the Royals on this baby. Nama classic. Hebat!

Dah la, mengarut dah saya ni.

Assalamualaikum WBT

p/s: lama lagi ke nak berbuka? huhuhuh... 5 jam lagi.. 

No comments:

Post a Comment