Nuffnang Ads

Monday, August 12, 2013

Masih raya tapi tak rasa raya?

Assalamualaikum wbt

Entry ni post raya lah kiranya..hahaha.. hari ni ramai orang sudah bekerja dan raya masih ada lagi tapi sudah berbaki cam gitu2 jer.

Saya yang tak kerja ni pun masih terasa cam raya sudah habis. Well... sebab orang dah ramai kerja so, rumah pun rasa cam sunyi lah... kuih2 raya pun rasa cam tinggal sisa2 jer. Huahua..lemang? Takyah cakap lah, dah berada di jalan yang benar dah, cuma, my mum nak masak lemang esok sebab my aunt nak balik KL, so mak akan masak lemang lagipun memang nak mak suka buat lemang. Hhahaha.

Saya hari masak gulai asam tempoyak daging lebihan (selodeh), haaa.. itu panggilannya. Kwang2.. tak tau la korang tau ke tak, tapi itu lah.. sedap masakan ni, cara membuatnya pun senang. Cuma, kadang2 kalau tak betul amount tempoyaknnya, automatically, rasanya tak sedap. Hehehe..

Eyh!terbanyak cakap lak. Dah la, nak tengok masakan.

Assalamualaikum wbt

P/s: banyak dah kereta dari kelantan ke kuala lumpur. Huhuhu

2 comments:

  1. Haah, sye pun keje ari nie, org x ramai tp best sbb bleh wat keje bgan tenang tanpa gossip folks....hikhik...(Idea tgh mencurah-curah....)

    ReplyDelete
  2. Ayuni : hahaha.. takpe.. keje2 cari duit.. nti ley kawen.. aduh.. tenang tanpa gosip lak.. hahaha..takpe2..

    ReplyDelete