Nuffnang Ads

Tuesday, August 27, 2013

Sakit Gusi!!!

Assalamualaikum WBT,

Sakit gigi adalah satu perkara yang teruk tapi lebih menyakitkan adalah sakit gusi! And I am having it now. OMG! sakit sangat!! cam, nak korek je gusi tu biar sakit tu keluar! aarrgghhh.. tak tahu nak makan ubat apa, tak tahu nak sapu ubat apa, tak tahu nak letak apa kat gusi tu.

Gusi gigi bawah depan. Tak tau kena apa, tapi rasanya tadi masa saya menggosok gigi, it kena berus gigi dan it was darn painful! Memula, tak rasa sangat, tapi bila dah lama sikit, kesakitan tu terasa, lepas tu, saya tekan dengan jari. Huhuhu.. lebih sakit. Nak nangis pun ada dek kesakitan yang melampau tuh. huhuhuh... 

Ni nasib baik boleh update entry kalau tak! huhuhu.. dah la tadi pening kepala sebab makan budu. Huhuhu... lagi lah. Sakit kepala plus sakit gusi equals kesakitan melampau.

Dah lah, nak gosok mak jap.

Assalamualaikum WBT

p/s: masih sakit.

1 comment: