Nuffnang Ads

Thursday, August 8, 2013

Salam Syawal, 1 Syawal!!! Selamat Hari Raya..

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar? Salam Syawal... iya.. sudah satu Syawal... siapa ingat Ramadhan??? Semalam kita sama2 berpuasa dan menikmati makanan hanya pada selepas Maghrib.

Sekarang? Hahahha.. kita makan sentiasa. Memang istiqomah, memang istiqomah. Huahuahua.. makaaannn jjjeeerrr... apahal? Apa yang terjadi pada Ramadhan lalu? Mesti ada yang tak cukup 'latihan', kan?

Alhamdulillah, saya pun beraya jugak, hari ni saya pakai baju pink lembut, baju melayu pesak tapi leher teluk belanga serta seluar biasa je, kekotak gitu. Hahahaha.. gambar? Takpe, nanti saya update lagi untuk gambar eyh?

Tapi apa2 pun, kepada yang beraya, alhamdulillah, syukur kepada Allah, jangan makan banyak makan sangatt! Makan sikit-sikit je, jangan makan bebanyak, ok? Mungkin ada yang dah kurus waktu bulan puasa lalu, maintain okay? Jangan makan banyak,...  makan sesikit jer. Baik? Faham? Tak nak kan usaha menguruskan badan berakhir sia-sia? Kan?

Dah lah, saya nak beraya lak. Nanti saya post gambar yer?

Assalamualaikum wbt

P/s: pink kalerr...

No comments:

Post a Comment