Nuffnang Ads

Friday, August 2, 2013

Twister Traxxbeats Best!!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? mesti semuanya sihat kan? hari ni dah 24 Ramadhan, insyaAllah, tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk kita meraikan hari kemenangan kita. Iya, mungkin ada daripada kita tidak menang sebab ada apa-apa ke kan, tapi ikut rezeki masing-masing lah. 

Bersyukur kita kepada Allah SWT sebab kita sampai jugak sampai ke hari ini, tetapi ada ramai yang tidak sempat sampai ke hari ini, tidak perlu saya sebutkan siapa mereka, kita semua sedia maklum dengan berita yang menyayat hati tersebut bukan? 

Saya sebenarnya berada dalam keadaan tidak sihat, mula daripada semalam, badan rasa lemah, dan kalau time bangun je, hidung terasa tersumbat. Seksanya, Allah sahaja yang tahu. Ni sekarang berasa cam nak terbersin sahaja, hidung terasa gatal yang amat, dan seriously, I fee like going to sneeze all the time. Huhuhu... 



Tetapi, alhamdulillah, terasa diri ini bertuah dengan BE dari Nuffie yang tidak putus-putus, walaupun tak banyak, tapi, okaylah. hahahah.. Kali ini Nuffie bagi BE dari Twister iaitu Twister Traxxobeats. Apa itu Twister Traxxobeats? To be honest, I was trying my very best to find the information, and !! I found it. Sebenarnya, Twister Traxxobeats in memang best!! Dorang bagi satu commercial fasal kucing comel. Memang comel lah dan dorang suruh letak music backgroundnya. Tetapi, ia bukan hanya sekarang satu permainan, ada hadiah!!!! huahuahuhuaa nak tahu fasal hadiahnya? Melawat ke tempat mixing music yang kemuka, dan music yang korang mix tu kan, akan di keudarakan on national tv, macam iklan lah kiranya. Gila famous!!! try lah, mana tahu korang berjaya, saya dah cuba, tapi tak dengar exciting pon.. huahuahua.. *pape pun, ada arahan nanti, korang boleh ikut dengan mudah.

Seronok jugak menda ni, try lah eyh. Click kat Banner tu untuk pergi ke websitenya.

Assalamualaikum WBT

p/s: Masih selesema.

No comments:

Post a Comment