Nuffnang Ads

Sunday, September 8, 2013

A Little Something About Me.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Mesti semua sihat kan? Alhamdulillah, saya selalu tanya sihat ke tidak, well, at least, bertanya khabar? hehehe...

Baik, hari ni saya nak bercakap fasal diri saya. Saya ni sebenarnya seorang yang ramah, tapi kadang-kadang, keramahan saya tu bergantung kepada mood. Pelik jugak kan? Saya pun pelik, macam selamam, I was in Bentong Vegamall, g beli barang sikit, then ada lah akak ni jual tepon, I was like, "Akak ni dari mana?" 

I'm like what? Who are this man talking, tetibe kan, mesra alam tak hengat dunia. Takde lah, tapi ada masanya, memang berlagak Diva lah, hidung tinggi bak kata orang tu, huhuhu... memang tinggi lah hidungnya, tapi itu kadang-kadang je, kalau tak biasa je, cuma tak bercakap mana lah.

Nak tahu sebab apa saya jarang sangat bercakap dengan orang lain, sebab I have different set of thinking. Saya hanya boleh bercakap dengan orang yang ada set pemikiran yang sama dengan saya. Apa itu set pemikiran? Okay, sebagai contoh, saya more to art people yang tengok all those tv programmes yang memang artsy sikit, sebagai contoh, Project Runway. Yup, saya tengok itu and when people talk with me about football, imagine camne saya nak jawab? I would be like, what? uhm.. okay, ehem.. yup! okay. Takde apa yang saya boleh jawab tapi sekarang I know a bit about Malaysia football. Alhamdulillah.

More, kalau dorang cakap sal politik ke apa, boleh lah sikit-sikit to be rational kan, tapi more than that, uh'uh. No. Please. Yup, it makes me thinking tapi I do not want to burden myself with such heavy thought blaming each others. Sick!

So, camtu lah saya, bukan tak pandai, as I said before, saya sebenarnya seorang yang pemalu, but wait till you see the real me, hahahaha..

Assalamualaikum WBT

p/s: making some clothes or clothes making.

2 comments:

  1. Nazirah: uhuh!! no no no.. dont ask me! aku tak tahu!!! hahahah zainal abidin?

    ReplyDelete