Nuffnang Ads

Tuesday, September 3, 2013

Akmall Razlan Couture House

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Well, semua tahu minyak petrol dan diesel naik 20 sen. Kan? Tahniah lah, setelah banyak duit dibelanjakan dan sekarang adalah masa untuk amik balik duit rakyat dari rakyat sendiri. Hihu... malas sangat nak komen, semalam dah banyak komen dah.

Okay, maaf la sebab beberapa hari ni saya tak sempat nak update entry. Ini pun update sebelum ke Giat, ada kerja sikit. Alhamdulillah, semoga dapat lagi lepas ni. 

Btw, saya nak daftar SSM ni, ada beberapa nama given by my friends, AK Couture, AK Fashion House, Raz Aqmal Couture, Akmall Razlan Fashion House, AR Trendy, but I have in mind, Akmall Razlan Couture, of course perniagaan saya ni berjenis Enterprise la kan. hehehhee.., starts slow but build up from there... Kan?

tapi saya akan fikirkan lagi untuk nama tu, tapi sebenarnya, saya nak brandkan nama saya sendiri tuh, hehehe.

Akmall Razlan Couture House?

Assalamualaikum WBT

p/s: janji ada nama saya.. nama saya Akmal je, Razlan tu nama Ayah.

6 comments:

  1. nnti dh kuar product, jgn luper bg call card, sye nk order bnyk baju muslimah gi office...hikhik...

    ReplyDelete
  2. Ayuhi : thanks atas sokongan, InsyaAllah, busana Muslimah tu tidak akan dilupakan, doakan saya yer.

    ReplyDelete
  3. wah bestnyaaa.. kalau nk pomot infrom ye. :)

    ReplyDelete
  4. Liza Licha : InsyaAllah,hehehe,.. free eyh promote.. hehehe

    ReplyDelete