Nuffnang Ads

Wednesday, September 18, 2013

Artis Pakai Baju Ketat Sebab Nak Kontrol Badan?

Assalamualaikum WBT,

Patut lah selama ni saya tak kurus-kurus~~~ nak tahu sebab apa? sebab saya tak mengamalkan apa yang artis ni amalkan. Bukan senaman, bukan kontrol pemakanan or apa-apa yang berkaitan dengan pill or whatever, tetapi!!! ini dia, baca ini. 


Kalau dah baca, tengok gambar ni pulak.

Agaknya diorang ni pakai baju ketat-ketat lah sebab tu kurus and maintain je.. *dia ni penari professional..

Yang ni pulak, pakai baju ketat-ketat jugak, tapi yang ni pemain bola sepak Portugal, Real Madrid, Cristano Ronaldo.

Dah baca? Camne rasa? ke rasa cam gula-gula getah? hacks? pedas? manis? masam? masin? gitu? Ke rasa nak marah? entah lah... saya sebenarnya, takde pun cam risau melampau fasal badan.. fasal bentuk badan tak risau,, tapi berat badan ye. hahahha..

 Kalau pakai baju camni, pecah dada aku..hahahahha

 Sekian, terima kasih.

Tapi kalau saya buat cam artis tu? rasa okay ke? iya lah.. pakai ketat-ketat, lepas tu g jenjalan bandar. Mau muntah semua melihat. Dah saya lelaki, confirm-confirm kena hentak situ jugak.hahahahha.. dapat akaun dosa kecil. Artis ni wanita.. *malas cakap. hahahha..


Oleh itu, sekian terima kasih. hahahaha.. malas den nak komen bebanyak.

Assalamualaikum WBT

p/s: RCW, memang lah kau kan... kelas!

2 comments:

  1. baca tajuk je i dah agak mesti Che' Ta. Cliche sgt.. :)

    ReplyDelete
  2. Liza Licha : hehhee.. thanks sebab komen.. alaa. sikit je..hahaha

    ReplyDelete