Nuffnang Ads

Wednesday, September 11, 2013

Blogspot bermasalah lagi?

Assalamualaikum wbt,

Saya sangat pening kepala sekarang ni sebab saya tak boleh nak publish komen and nak tulis dalam blog pun susah. Saya tak tau kenapa tapi ia sangat memeningkan kepala.

Saya dah hantar beberapa feedbacks to Google tapi sampai sekarang takde pape lagi, tapi mungkin masih baru, dorang nak amik tindakan tu lambat sikit lah agaknya.

Susahlah saya camni, takkan nak update dari Samsung ni, uhuk...

Assalamualaikum wbt

P/s: mintak2 la nanti boleh guna dah. Huhuhu

2 comments:

  1. pelik jgk ye. hm.. hopefully bnda tu cpt fix.

    ReplyDelete
  2. Liza Licha : ini pun saya buka guna IE, kalau guna Firefox, memang tak lepas! pening kepala saya. huhuh

    ReplyDelete