Nuffnang Ads

Friday, September 27, 2013

Dengar cakap Kek Nis okay????

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? mesti semua sihat kan? Okay lah, saya malas la nak amik port fasal kontroversi-kontroversi yang ada kat Malaysia ni, bukan apa, nanti orang kata,

"eleh, dia nak up traffic blog dia lah tu... dengan tulis cerita-cerita camtu!"

Saya tak nak lah orang cakap camtu, iya lah, memang lah kita tak tau apa yang orang lain cakap kan, kalau dorang tak komen or buat entry, saya pun tak tahu. kan? nak buat camne sebenarnya, kita hidup dalam dunia ni bukan kita je, seperti Kek Nis cakap, Hanis Zalikha.. kenal tak? namanya ala-ala Katniss dalam Hunger Game kan? kat header dia ada tulis,

"Macamne nak suruh semua orang suka diri awak, sedangkan awak pun tak suka semua orang"

Itu dah ditranslatekan ke dalam Bahasa Melayu dah. Malas nak tulis dalam English. hehe..

dah lah, hari hujan kat tempat saya ni, alhamdulillah, kalau tak paaaaanas je hari. Almost 2 weeks dah panasnya, so, hari ni hujan. Alhamdulillah, syukur kepada Allah, amin. Terima kasih Allah.

Assalamualaikum WBT

p/s: pening kepala.

2 comments:

  1. setuju sgt. :) licha jrg post benda2 yg ikut trending ni..

    ReplyDelete
  2. Liza Licha : kan... entah lah.kang tak ikut kang...payah lah..kalau ikutkan lagi lah...hihu...

    ReplyDelete