Nuffnang Ads

Saturday, September 14, 2013

Jom Tidur Awal!!!

Assalamualaikum WBT,
 
Apa khabar semua? Malam ni malam Ahad, as known as Malam Minggu, di mana ramai anak-anak muda keluar dan berjimba ramba, Ada ke? kalau ada, hati-hati lah, jaga perlakuan, dan kalau takde, Alhamdulillah, duduk je kat rumah kan? hehehe..
 
Saya duduk rumah je, as always. No where to go, hahahaha... Saya sebenarnya nak tengok Project Runway and singing competition, Akademi Fantasia 2013 tapi abang saya nak tengok tv, Malaysia lawan Myanmar, Sorry, saya memang tak minat bola, kalau Malaysia menang, Alhamdulillah, kalau Malaysia tak menang, nak buat camne, tapi for the time being, Malaysia Harimau Muda are being very aggressive, they are in attacking mode. Go for it!!! Make us Malaysians proud!!! I know you can.
 
Okay lah, saya pun takde isu sangat nak dibincangkan, so, tonight, I will be sleeping very tight and soundly. *well.. not that soundly I guessed, I snore. hahahah.
 
Assalamualaikum WBT,
 
p/s: kenyang lak.

No comments:

Post a Comment