Nuffnang Ads

Saturday, September 7, 2013

Keek Saya? akmallrazlan. Search lah.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, saya sangat sihat.

Hari ni saya pergi outing seorang dan dengan my sis. Okay, yang seorang tu sebab saya pergi ke Bandar Raub sebab saya pergi bagi duit kat Ida, kebetulan dia main bola jaring kat MGS Raub, so, senang lah, takyah g Tersang nun, jauh woooo.. *like readers know apa yang saya cakapkan kan? hihu..

Then, saya pun pergi la ke pasar, beli ayam, *ayam yang bergemang tu, mak saya tak suka ayam yang tak bergemang, nak ada rasa smokey sikit kot, entah!, then beli ikan cencaru kat pasaraya Tunas Manja Raub, *ikan kat situ segar sikit, even kadang-kadang better than pasar basah. then saya beli sayur-sayuran sikit, saje je, at least I have something to give kat rumah kan, lagipun, next week, my nephew, *Abang Mok, nak periksa UPSR, *padahal takde kaitan pun. hahahahha.. *Sengal.

Semua tahu kan, Rebat RM200 yang Kerajaan bagi tu dah dimulakan kan? Ada yang dah pergi tebus ke? Well, saya dah! saya dapat telefon biasa je, lagipun, Rebat RM200 ni kalau tak amik agak rugi lah kot, btw, last year, saya tak dapat nak amik, kalau dapat, dah lama dah amik, so, this year, I am among the first group lah kot yang amik, ramai lagi yang amik, tapi saya pergi Bentong dan kebetulan ada, so, saya buat lah, saya bagi anak sedara saya pakai, hihu... iya lah, kalau boleh tebus, dah lama da tebus, huhuhu..

dah lah, letih lah. Mengantuk, drive tadi.

Assalamualaikum WBT

p/s: Saya ada Keek, kepada sesiapa yang hendak dengar saya nyanyi, boleh lah ke Keek saya, search akmallrazlan, mesti jumpa!
p/s: ada tak suka, ada suka, saya? *biarlah rahsiaaaa...

No comments:

Post a Comment