Nuffnang Ads

Friday, September 13, 2013

Rebus Ubi Keledek.

Assalamualaikum WBT,
 
Apa khabarkah anda semua? mesti semua sihat kan? Hari ni hari Jumaat dan kedai-kedai di Brunei tutup. Kenapa? Kerana menghormati hari Jumaat, Alhamdulillah.
 
Tadi kami pergi ke pasar kat Benta kejap, ramai orang, ibarat macam pasar sehari dah. huhuhu.. takde la gambar saya nak letak kat sini. hihu... 
 
Saya sebenarnya beberapa hari ni tak berapa sihat lah sebab mungkin makan makanan yang terlampau mempunyai banyak garam kot. Sodium memang tidak baik untuk kesihatan. Tapi itu lah, makan jugak! Saya memang ada penyakit darah tinggi tapi degil tak nak makan ubat tapi after this, saya akan control makan, this is actually the biggest wake up call and I need to think about my health. yes, if not, I will be suffering for the rest of my life, *itu pun kalau hidup lama..hahaha...
 
Dah lah, nak tolong mak masak jap!
 
Assalamualaikum WBT
 
p/s: nak rebus ubi keledek..heheh

2 comments: