Nuffnang Ads

Sunday, September 22, 2013

Selamat Berehat di Petang Ahad Semua!!!

Assalamualaikum WBT,

Salaam Ahad semua, apa khabar di petang Ahad yang memang panas terik ni. Kaw-kaw panas ni, kalau letak baju terus kering. Hahahaha.. tapi apa-apa pun, bersyukur kepada Allah, tanpa panas tu, takde kering baju uols!!! ala.. panas sikit je, boleh berpeluh kan? kalau banyak berpeluh.. boleh kurusss... hehehe..

Okay, hari ni saya takde buat apa pun cuma jap lagi nak buat research on a few things jap. Iya lah, memulakan perniagaan, bukan camtu je, kenalah ada research sikit, kalau takde research, camne nak buat target market dan potential buyers kan? hihu.. *waahhh.. cam syarikat berbilliun je...hahahha.. 

Memandangkan hari ni semua cam berehat dan menikmati petang Ahad yang sungguh panas dan hening ni, saya tak nak tulis pepanjang lah... Selamat berehat semuaaa!! muah! *lama tak guna...

Assalamualaikum WBT

p/s: tut...

2 comments:

  1. bestnya ahad kalau boleh rilek2.. tapi cuaca panas terik la semalam.. hm..

    ReplyDelete
  2. Liza Licha : kan.. tapi kalau panas nak buat camne kan? Liza,, thanks sebab komen kat blog saya.. i will repay the favour one day..hehehe

    ReplyDelete