Nuffnang Ads

Thursday, September 26, 2013

Untung Orang Tengah!!! Rege Mesin Jahit Pun Mahal!

Assalamualaikum WBT,

I am so desperately need Mesin Jahit Tepi yang ada 4 benang, so senang saya nak menjahit segala jenisnya. Saya dah survey dah, mahal lah jugak. Sebenarnyakan, mesin jahit tepi ni memang mahal, dalam RM1300 dan keatas. Kalau Brother memang lah mahal, tapi kualiti terjamin lah kan.. 

Saya tengok lah kat Amazon kan, sebab ada dalam Instagram tu, yang saya follow, ada mesin overlock aka serger ni, then tengok hargnya, USD260 jerrr!! memang jeles aku!! yang peliknya, kalau tukar ke Ringgit Malaysia, lebih kurang RM700 ke RM800 je kan.. dah kenapa boleh jadi sampai RM1700 satu mesin Brother tu? 

Cuba buka link ini.




ada yang tulis

MESIN INDUSTRI JAHIT TEPI (OVERLOCK)

Updated about 10 months ago
JAPAN BROTHER DL752-3

RM2550

High Speed Overedgers
Suitable for hidden sewing and curling operation
Suitable for sewing knitted coat and underwear as well as inserting cloth strap in general knittde outside material
Suitable for sewing thick knittde material for coat and underwear
Suitable for sewing decorations for female shirts and handkerchiefs

Kebabunan???? sampai RM2550? Kenapa yang tadi tu murah je???

Yang ni pulak?

tagline Brother, At your side. Kalau camni lah.. at my side je, memang makan penampo lah..harga mahal!!! hahahahha..babun kau Brother! Kalau korang rasa mampu, click la kat banner tu.. puluhan ribu pun ada. Gila! 

Hah! malas la tengok.. sakit hati!

Assalamualaikum WBT

p/s: nak pengsan jap, sampai esok. Selamat malam!

2 comments:

  1. macm kes korset yg beli kt china tu. convert baru berapa ratus je. jual beribu riban

    ReplyDelete
  2. Liza Licha : kan..orang tengah memang amik kaw-kaw harga..mark up kaw kaw punya..

    ReplyDelete