Nuffnang Ads

Monday, October 28, 2013

Akademi Fantasia : Time dedulu.

Assalamualaikum WBT,

Sebelum decoder ASTRO dilanggani, ini lah yang kami beli. Iya, dek minat yang mendalam, *sengal! hahaha.. kami beli yang ni, tapi ada juga yang cetak rompak, hello... masa tu tak berapa ada wang. Masa ni saya Form 5, lama kot, berapa puluh tahun dah. hehe.. baru 8 tahun...kwang2..



Lepas tu, kami amik decoder Astro dan ia pada tahun 2005 jugak lah. Excited giler time tu, iya la.. selalu tengok TV1, TV2 dan TV3, *tempat kami tak dapat 8TV, NTV7 yer.. time tu, tu je yang ada channel pun, sekrang? terbuka mata untuk semua possibilities. Kan? Cuma kita je nak buka mata atau kecilkan mata dan lebih teruk, tutup mata terus. 

dah la, ngarut dah.

Assalamualaikum WBT

p/s: wangi bau masakaannn!!!

4 comments:

  1. Liza Licha : kan... hahaha.. sangat epic... memang lama gila.. tpi one year sebelum tu minat gila kat AF 2.. time tu Zahid menang. memang vcd season tu kami beli..memang gila lah...hahahah

    ReplyDelete
  2. sama la,masa tu dok kampus tak de astro..heeheh...sanggup beli kat pasar malam...af 2,yg paling di minati dan pelajarnya paling ramai berkualiti...

    ReplyDelete
  3. Cik Ngah : iya wehhhh!! kan, memang, saya pun sama!! lantak lak cetak rompak pun.. beli jugak.. janji dapat tengok... hahaha.. setuju. memang AF 2 banyak menampilkan bakar-bakat fresh, boleh dikatakan semua bagus time tu...thanks cik.

    ReplyDelete