Nuffnang Ads

Wednesday, October 16, 2013

Arared dan Ratio Design's Owner cukur jambul.

Assalamualaikum WBT,

Sekarang saya sedang menonton cerita School of Rock and takyah cakap la tahun bila kan? like thousand years ago...haaha..takde lah... just a few years back and film ni dalam tahun 2003. Lama dahhh...cuma saya suka tengok sebab saya suka jalan ceritanya, lagipun dalam movie tu ada muzik-muzik bagai and tengok Jack Black yang bangang tu. hahahaha... pernah dengar lagu What The Fox Say tak? Okay, kalau ada peluang korang tengok cerita ni, tengok sampai habis okay?  Tengok kat kredit tu... ada Jack Black buat bunyi cam dalam lagu What The Fox Say tu... rakkakakakaka!! lebih kurang camtu lah.... hehehe..

okay lah, hari ni saya pergi ke rumah sepupu saya sebab mereka mengadakan cukur jambul Marquis Na'il. Yup. Itu nama baby tu, cute gile! Im dying over him, cute!!! aaaarrrggghhh..*stress sebab cute sangat. hahahaha...

well, kalau korang nak tahu anak siapa yang saya cakapkan ini, sila klik Arared banner dan juga Ratio Design banner kat atas dan tepi tu. You will know. Try lah. hehehe.. anda ada design menarik kat sana. Thank you loves.

Assalamualaikum WBT

p/s: Jack Black sangat gila! hahahahahahah

No comments:

Post a Comment