Nuffnang Ads

Saturday, October 26, 2013

Floral Printed Envelope Clutch by Akmall Razlan Atelier.

Assalamualaikum WBT,

Selamat pagi semua.. Semalam saya ada buat small project on this craft. Suka benar sebab saya buat menjadi. Nak tengok? Jap eh...


Nampak tak tu? tu yang bunga2 tu...hihu...comel tak? comel kan? dah dua hari tengok rujukan on the internet so, semalam baru siapkan, agak susah jugak, tapi bila dah siap, okay, senang je, tak susah sangat...hehehe..

Saya ada satu lagi gambar, tapi tak boleh nak post, tak tahu kenapa, sedih tol!

Takpe lah, rasanya yang gambar kat atas tu dah cukup kot... hahaha..

Aktiviti hari ni agak terbatas, sebab tak sihat, kena hujan semalam, selesema. 

Assalamualaikum WBT,

p/s: Kena kemas bilik dah, bapaklah semaknya bilik saya!!


No comments:

Post a Comment