Nuffnang Ads

Saturday, October 19, 2013

Laptop ada masalah..tolong!!!

Assalamualaikum wbt,

I am so disappointed sangat dengan Firefox. Saya memang sakit hati. Everytime je saya nak update blog kan, ada pop up windows yang ada iklan tu. Ada sesiapa yang boleh tolong saya tak? Apa yang terjadi sebenarnya. Saya sangat risau sekarang ni. Adakah saya perlu bawak laptop ni ke kedai untuk diupdate antivirusnya. Huhuhu..

Saya dah cakap aritu nak bawak kan, takde masa deknon. Okay lah sudah la risau sal benda tu. Saya sekarang ni minum tea hijau.. saya minum teh hijau yang pekat tu.. saya letak dalam 3 sachets dalam air 1.5 liter, minum suam2. Agak pening pada mulanya sebab teh hijau bukan minuman saya, tapi sebenarnya ia dikatakan mempunyai khasiatnya yang tersendiri. Ia dikatakan ada anti-oksida yang tinggi. Entah hape, harap2 benda tu benda baik lah kan. Saya tak letak gula pun sebab rasanya gula akan menjadikan ia tidak natural. So, memandangkan saya minum malam, so, gula tidak diperlukanlah kan? Nanti takde exercise, gula bertukar jadi lemak. Kan?

Okay, teh hijau tu saya guna teh lipton je. Saya juga minum protein shake yang abang saya beli. Entah hape rasanya. Hahahahah.. saya minum je sebab dia tak minum.. kalau dia nak minum... tak kuasa lah saya minum kan? Hahahahahah.. nampak tak permainan freeloader saya disitu? Kwang3...

So.. sekarang ni saya mengupdatekan entry dengan menggunakan Samsung Galaxy Grand saya nih, sebab laptop mempunyai masalah, jadi, samsung menjadi penyelamat saya.

Adalah masalah sana sini kot dengan ejaan saya nanti, tak biasa. Hehehe..

Assalamualaikum wbt,

P/s: pahang lawan sarawak. Siapa akan menang?

No comments:

Post a Comment