Nuffnang Ads

Tuesday, October 1, 2013

Persamaan Christina Aguilera dan Dina Nadzir!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Mesti semua sihat kan? Moga-moga semuanya sihat alhamdulillah belaka. Baik, langit di Kampung Jenud ni, macam nak hujan dan ia sangat gelap! Tapi kan, kalau hujan pun apa salahnya kan? Dah lama jugak tanah kampung saya ni tak menerima hujan. Hihu... betul, tak tipu. Maksudnya hujan yang lebat lah, setakat hujan sikit-sikit ada lah...

Hari ni, saya sebenarnya tak tahu nak tulis fasal sebab saya dah curahkan pada entry semalam. hehe.. entry yang fasal review AF tu kan? hehe... Dan sekarang, saya tak tau dah nak tulis apa. Hahaha..

Okay2.. tadi saya beli rak. Rak besi yang pakaian tu kan. Yup, mudah dan senang. Okay, masa beli tu, takde lah instruction ke apa. Saya ni takde la pandai sangat nak benda-benda ni kan. hahahha. seriously. Then balik rumah, rasa cam sedikit pening sebab iya lah. tak pandai kan, selalunya abang saya ada untuk tolong pasangkan, then dia tiada, dia pergi menyelam mencari ikan, nasib baik ada dua rujukan rak yang dah ada kat rumah ni. Kalau tak, entah lah...hahahaha... akhirnya dapat gak pasang. 

then tadi saya menantikan full version of Hunger Games song from Christina Aguilera - We Remain. Memang best! hahaha.. I among the first to actually listen to it. *perasan orang penting. hahahha..
Tadi saya tengok Dina Nadzir kat NTV7 dalam rancangan Bella, best gila!! dia ada single baru, Tak Rela. Best juga, its a ballad. You go girl! suara you memang best, dalam Malaysia ni, takde orang lain suara cam yoPewru, suara dah memang best, ala-ala Christina Aguilera, apa lagi. Hahhaa.. comel lak tu. Cute sangat! Twitter Dina. Cerita fasal Dina di Mangga.

dah lah, ujan lebat ni.

Assalamualaikum WBT

p/s:  nak sangat suara cam dorang ni!!!

No comments:

Post a Comment