Nuffnang Ads

Sunday, October 27, 2013

Salam Ahad Semua!!! Jom Rehat!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua?? Mesti semua sihat kan? as usual, hari ni adalah hari Ahad, dan selalunya, hari Ahad ni memang sunny sikit dan agak panas, tapi dua tiga hari kebelakangan ni, tempat saya hujan, so, tengok je la nanti camne.

Okay, syukur sangat hari sebab ada lagi seekor ayam betina saya dah mula bertelur, tetapi, saya tidak tahu yang mana satu gerangan ayam betina tu. Bangga jadi mak ayam ni. *hahahhaa.. sengal tak? bukan lah, betul la kan, saya bela ayam, dari kecil confirm-confirm la jadi mak kan, dan well, at least yang memberi mereka makan dan minuman, wah! gitu.. *mak ayam lah jadinya...hehehe..

Hari ni saya takde nak buat apa lagi lah, mungkin kejap lagi kot, lagipun hari ni hari Ahad dan mungkin saya nak rehat je. Letih wehhh...hehehe...


dah lah, dan saya nak buat clutch for my bestie. hehehe.. yup! nanti saya antar ye.. BERNAMa eyh?

Assalamualaikum WBT

p/s: katne nak beli leather kat Malaysia ni? nak buat clutch kenalah ada leather, tapi lets see cmne..hehehe

No comments:

Post a Comment