Nuffnang Ads

Thursday, October 10, 2013

Siapa Nak Tempah Baju??? Jom ke MYLEA Boutique and Fabrics, Jom2!!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Okay, saya nak buat entry fasal satu syarikat one-stop centre fashion yang berpangkalan di Kuantan. Mesti ada yang tertanya-tanya kan apakah nama syarikat tersebut.


 Baik, nama syarikat tersebut adalaaahhhh... MYLEA Boutique & Fabric. Syarikat ini menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan, dari jahitan baju, ukur, sulaman manik, consultation, semua lah, pokok pangkal, dari A-Z, semuanya ada di kedai ini. I would say its a kedai lah, ia adalah satu one stop centre yang memang menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan, panjang sangat ke? hahaha.. tapi apa-apa pun, Mylea adalah butik yang menawarkan harga yang menarik. Takde lah cam mahal sangat, padanlah dengan well-tailored fitted clothes kan, baju yang memang ikut ukuran badan, so, ingat senang ke nak jahit, payah jugak tau dan mereka amat menitikberatkan kesempurnaan. 


 Contoh kan, kalau satu customer nak beli baju kurung dan baju kurung itu mempunyai corak yang menarik dan customer tu beli baju tu kan, jangan risau! the customer takkan jumpa orang lain yang pakai corak yang sama lebih dari 2 orang, sebab Mylea Boutique & Fabric HANYA mengeluarkan 3 pieces sahaja untuk satu-satu design. Jadi! takdelah case jumpa pakai baju sama kan? hihu....

Mylea juga pernah keluar dalam surat khabar online, hebat bukan? Baca di sini. MYLEA. Mylea juga ada menawarkan perkhidmatan belian secara online, mudah bukan? jadi, kepada yang tiada masa untuk pergi ke Butik Mylea, bolehlah melayari internet dan search Mylea untuk maklumat selanjutnya. Senang, dunia di hujung jari. Klik je, bayar dan baju sampai di rumah. Ada promotion okay.. jom!

Apa-apa pun, lawatilah Blog Mylea untuk maklumat lebih lanjut di MYLEADEBAYU.blogspot.com  dan FACEBOOK MYLEA (click pada nama). Follow this amazing company okay???

Assalamualaikum WBT

p/s: sorry, I cant make it but dont ban me okay? thank you.

No comments:

Post a Comment