Nuffnang Ads

Saturday, October 12, 2013

WW Fashion Magazine : Deanna Yusoff graced the cover.

Assalamulaikum WBT,

Apa khabar semua? maaf lah termasuk political talk jap in my blog ni tadi. Sorry eyh, tak bermaksud pun, cuma kadang-kadang meradang dengan ramai orang sebab just because they talked bullshits. 

Okay, cheer up! cheer up everyone. hehehe.. ala.. takde hal lah kan. 

Eyh2.. tadi saya ada beli fashion magazine ni, WW (Wanita dan Wawasan), tapi saya lelaki kan? so, camne tu? takde hal jugak laaahhh...hahahha.. satu yang saya amat suka baca WW ni adalah, dia ada spread yang mempamerkan satu subject dan that person di make up sama dengan artis antarabangsa, hebat bukan?

Kali ini, Deanna Yusof menjadi cover. Cantik dia, suka tengok. Lovely. Memang mempunyai renungan yang tajam. Comel dan cantik dan elegant. Tak tau dah nak guna adjective apa. hihu...

Saya nak letak gambar WW kat sini, tapi rasanya anda boleh cari sendiri kot. I am waiting for GLAM October ni, sepatutnya dah ada kat kedai, tapi takde! nyampah!!! 

Agak meletihkanlah hari ni. So, 

Assalamualaikum WBT

p/s: sakit tekak lak.

2 comments:

  1. ingatkan ada gambar..kecewanya..

    ReplyDelete
  2. Nazirah : Aku dah cakap kan... huhuhuh.. internet aku slow time ni...

    ReplyDelete