Nuffnang Ads

Saturday, November 23, 2013

Baju Kurung Peplum dengan Kain Duyung - Akmall Razlan Atelier (ARA)

Assalamualaikum WBT,

Okay, saya hari ni tunjukkan hasil kerja saya, hehe.. takde lah, aritu, last week rasanya, buat Baju Kurung Peplum+Kain Duyung

Ni gambar dia..





Maaf sebab gambar tak edit, hihu.. susah sikit nak edit sekarang ni, PS tak berapa nak helok...gitu.. ada beberapa kesilapan kecil, tapi alhamdulillah, semua cantik di badan model ni. BTW, model ni namnya Aida, tinggi 5 kaki je kot.. pendek sikit tapi okay lah, tak banyak pakai kain, lagipun, kain ni kain dia bagi, jadi, okay lah, senang lah kan. Masa amik buat outfit ni dalam 1 minggu, *saje je buat lama sikit, hehe.. nampak sibuk.. hahahah..

Semuanya direquest oleh  mak kepada Aida, kain duyung tu saya buat sendiri pola nya dan pinggang guna full getah. Senang sikit. hehehe...

tu je lah.

Assalamualaikum WBT

p/s: Akmall Razlan Atelier. hehee...

2 comments: