Nuffnang Ads

Monday, November 18, 2013

Juara AF 2013 dan TV Programme 'Before and After".

Assalamualaikum WBT,

Mungkin semua dah tahu kan Juara Akademi Fantasia 2013 kan? Tahniah Faizul.. tahniah kepada awak, lagipun yang pergi final pun bagus-bagus kan? At least dapat pergi final dan dapat lagu baru...kan? bukan senang nak dapat lagu baru wehh... saya tunggu pun lama.. *eh? hahaha..tetiba..

Saya kan, memang suka tengok satu tv programme kat Life Inspired, Astro HD, memang bapaklah bestnya. Kita semua tahu kan? Rumah kat Jepun semua kiut-miut. *dalam programme tu lah, tapi dalam tv programme ni, memang unik. Lain dari yang lain tranformasinya.. memang teramat best!!!


Tv programme tersebut adalah... Before and After.. memang teramat best. Selalunya saya akan tengok dari mula sampai habis. Hihu... programme ni cam, decoration gak lah... memang transformation pun. memang best teramat. Memang seriously, best!


Selalunya rumah ni sempit, clutterd, tapi tv programme ni bukan macam Clean House, tapi, memang fully transformed. memang best tau. Rumah tu jadi lain giler.. memang lain sangat2!!! Bila dah lepas buat benda-benda constructions bagai kan, rumah yang kecil comel cenonet tu, jadi sangatlah cantik.... gila kau!!! katanyah!!! hahahah...

Kepada yang ada masa nak tengok cerita ni, boleh ke Channel 218 Life Inspired (Li) memang best, tak rugi pun, at least kita boleh dapat sumber inspirasi dan macamne kalau Jepun kena gempa bumi kan, dia bole rebuild tempat dia dengan cepat. Lihat apa bahan yang digunakan untuk membuat kembali base dan sebagainya, mesti ada rasa cam, "saya nak buat jugak lah nanti" haaa..camtu sekali uols..heheh *tetibe,,excited sangat nih...

Assalamualaikum WBT

p/s: menyambung menyiapkan tempahan baju...

No comments:

Post a Comment