Nuffnang Ads

Sunday, November 10, 2013

Lunch Kami Hari Nil, Lunch Anda?

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Di petang Ahad yang sungguh,, urm.. panas ini. Alhamdulillah..amin,syukur kepada Allah SWT kan?

Baik, hari ni saya ada aktiviti sedikit, menyiapkan beberapa helai pakaian lagi, okay. Kan?

Tadi lunch, makan nasi kat rumah je, menu?

Kerabu Paku Pakis (Tanpa santan)
Gulai Asam Tempoyak Daging Selode (daging yang dipotong kecik-kecik tu, daging reject lah) haha
Asam Pedas Rebus Ayam Pencen

Haaa.. itu je la, tapi memang sedap, but alhamdulillah, saya makan sikit je nasi hari ni, makan lauk je banyak, ratah kerabu paku tu, sedap!!!

Assalamualaikum WBT

p/s: syukur kepada Allah diatas rezeki yang diberikan, amin.

2 comments:

  1. amboi!!! balas dendam kat akak yer...nasib baik tak de gambar hehe

    ReplyDelete
  2. Kak White : hahahha.. tukar nama dah..tak nak letak kak WC..tak best.. panggil kak White je lah..takpun Snow White...hehehe.. mna ada kak...biasa2 je..

    ReplyDelete