Nuffnang Ads

Wednesday, November 13, 2013

Marqis Na'il Collection by Akmall Razlan Atelier. *amacam?

Assalamualaikum WBT,

Alhamdulillah, siap jugak akhirnya baju-baju untuk Marquis Na'il ni. Iyaa.. sekarang baru siap, lagipun my sepupu tak bagi dateline, ni pulak boleh focus untuk tempahan baju kurung peplum yang akan datang. Untuk sepupu juga, Aida. In shaa Allah, after drafting on paper untuk buat pola, boleh lah potong then terus jahit. Hehe..

Siapa nak tengok hasilnya, masih amatur, tapi nampak lah bentuk baju nya...hahahaha...







Inilah hasilnya bila dah siap 100 per cent. hahhaha.. lama wooo..

Enjoice.

Assalamualaikum WBT

p/s: leceh tapi seronok, kena hati-hati.

2 comments:

  1. comel2 je design. hehe.. bgus nih. nanti boleh expand smpi bukk butik

    ReplyDelete
  2. Liza Licha : wahh..sampai butik bagai.. cita-cita tuh...

    ReplyDelete