Nuffnang Ads

Saturday, November 9, 2013

Shout Awards 2013.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Di malam Sabtu ni, apa aktiviti masing-masing untuk malam Sabtu ni? ada yang pergi bercuti ke sejak semalam? Ke ada yang duduk rumah ke? or ada yang pergi Gempat Astro kat Bukit Jalil? Dan malam ni ada Shout Awards 8TV, ada yang pergi?


Saya bukan apa, saya nak puji jugaklah how they manage Shout Awards ni, bukan apa, kita tahu kan, Suria FM bukanlah bawah rangkaian Media Prima,tetapi, Suria FM menjadi Media Partner dalam Shout Awards anjuran 8TV dan Media Prima, how cool is that right? Mula-mula saya macam, eyh? kenapa pilih Suria FM ye? tetapi, bila fikir how good Suria FM is and betapa ramainya pendengar dorang, dan it reminds me of my subject of study before, memperluaskan rangkaian media partner, there is nothing wrong about that actually. 

So, untuk Shout Awards ni, yang menariknya, ia 100 per cent on the viewers, readers, fans. Dorang voter untuk siapa yang mereka suka untuk menang dan Shout Awards menghimpunkan, semua artis tak kira dari mana pun mereka berlakon, eksklusif ke tidak, kalau ada yang mencalonkan mereka, mereka akan tercalon, so, that is why, kadang-kadang peminat artis mainstream tak kenal sesiapa yang tercalon, bukan apa, Shout Awards ni sebenarnya ia give ways to underground musics and also people who are not from mainstream to shine. So, camtu lah, hebat Shout Awards ni, ia memang lain dari award events yang lain, plus, its a little bit rebellious but in the good way, camtu. Hehe..

Saya kejap lagi nak ke Bukit Jalil untuk menonton award ceremony ni, hehehe.. tapi hahahha.. takde lah,...saya menonton menggunakan tv jew... so, jap lagi lah, tak sempat pun nak pergi sana, kan. Saya memang jarang pergi ke event-event ni..hahaha. *cam mengade je kan?

Last time tau pergi ke tempat yang penuh artis adalah, masa Teater Mak Dara kat Tunku Abdul Rahman Hall, itu je la yang kali pertama, sampai malam lak tu, sampai 12 lebih, dah risau dah masa tu orang kat rumah yang saya duduk tu, hihu.. time tu tahun 2010 kot, tak silap, so, cmtu lah...hahahaha..after that. takde dah, takde masa dan wang ringgit. hahaha... 

dah lah, nak mandi jap, then nak tengok awards lak kang.

Assalamualaikum WBT

p/s: Anak adalah Anugerah Allah SWT yang paling bermakna. 

2 comments:

  1. oooo...tak tak tengok pun...duk lsyan movie kat astro..tapi apa kaitan anak anugerah Allah dgn shout award tu dik?

    ReplyDelete
  2. Kak WC : hahaha.. ada banyak kaitan, apa lah sangat anugerah dalam dunia ni kalau hendak dibandingkan dengan anugerah Allah SWT kan?

    ReplyDelete