Nuffnang Ads

Sunday, November 24, 2013

Sketching New Sketch.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua di petang Ahad ni. Hari ni terasa cam mengantuk gila, bangun pagi pun agak lambat hari ni... hihu, dan as always, when it is Sunday, it is always Sunny day. Really. Sekarang ni sangat panas, Giler kentang tol panasnya. Hahaha...

Okay, ada yang nak tempah baju nihh,, so, kena sketch dulu lah... hehehe.. at least I have the guide kan untuk buat baju-baju tu nanti. Ala, apa susahnya, biasa jew... hehee...

Biasa-biasa, tapi tak siap-siap jugak kalau verangan jew kan? hahahaha...

Dah-dah, untuk mengelakkan asyik verangan jew, saya nak buat sketch dlu then.. nanti baru draf pola semua...okay?

Assalamualaikum WBT

p/s: baru je lepas makan buah kundang, bapaklah masam. Sekian. hahah

No comments:

Post a Comment