Nuffnang Ads

Saturday, December 7, 2013

Berat Mata Memandang, Berat Lagi Bahu Memikulnya.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? kat tempat saya ni hujan balik lah.. lebat sungguh, dan beberapa hari lepas ada lah jugak sinaran mentari untuk menjemur kain baju, but today, takde langsung. 

Dan, salam takziah kepada semua mangsa banjir yang berada di beberapa buah negeri di Malaysia, Pahang, Johor, Terengganu, Melaka. Semoga semua mangsa mematuhi segala peraturan yang disediakan, dan sebolehnya, cuba bersabar sebanyak mungkin. Iyaa.. semua tahu, berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Tidak dinafikan.


Mangsa banjir di tempat-tempat pemindahan banjir meningkat kan? Bersabar lah...

Assalamualaikum WBT

p/s: Kami di Raub ni pun ni dah ada notis banjir 1 bulan lepas, dan Pegawai Daerah dah mintak list nama yang tempat possible banjir dan mereka yang berkemungkinan besar terkesan dek banjir. I know, because my dad is a head village of my kampung.
p/s: Sumber

No comments:

Post a Comment