Nuffnang Ads

Friday, December 6, 2013

Peluang Perniagaan dengan Nur Fadzliah!!! Johhooommm!!!

Assalamualaikum WBT,

Baik, di pagi hari Jumaat ni saya nak kongsi satu perkara yang amat penting.

9/10 rezeki adalah berasal dari perniagaan.

Jadi, kepada yang berminat untuk menjana diri dan mencari sumber pendapatan lebihan, boleh bertanya kepada kawan saya ni. Tuan badan ni dulu adalah seorang kakitangan kerajaan, tetapi, dia memilih untuk berkerja sendiri dan dengan keyakinan yang dia miliki, alhamdulillah, sekarang dia sudah berjaya dan ingin mencari mereka yang ingin menjadi seseorang yang ingin memperbaiki diri.

Siapakah dia yang disebut-sebutkan ini kan? Ni dia, sila click banner ini.

http//www.nurfadzilah.com/


Kalau nak click banner yang kat iklan saya tu pun boleh, sila kan.

Nur Fadzliah ini juga adalah seorang net-terpreneur, iaitu seorang yang menggunakan internet dan social media sebagai medium perantaraan. Cara ini adalah salah satu daripada cara modern yang digunakan tetapi, menarikanya, mereka masih juga mengamalkan cara tradisional (group discussion, meeting dan face-to-face communication). Menarik bukan?

Jadi, kepada sesiapa yang berminat untuk mengetahui sesuatu yang menarik tentang perniagaan yang Nur Fadzliah ceburi? click pada banner tersebut. Anda pasti akan gembira.

Assalamualaikum WBT

p/s: sebarang pertanyaan, sila SMS or Whats App dia di nombor yang diberikan.

No comments:

Post a Comment