Nuffnang Ads

Monday, December 16, 2013

Setelah sekian lama...

Assalamualaikum wbt..

Lamanya saya tak update blog.. lebih seminggu rasanya..banyak benda nam cerita nihhh...

Tapi memandangkan saya taip guna samsung ni..jadi tak berapa nak ada feel nih... sebab selalu guna keyboard besar bapak kan.. so bila guna kecil kemetotot ni.. banyak typo yang berlaku secara tidak sengaja. Ni pun berapa kali delete untuk mendapatkan words yang sempurna..  camn tuh?? Kenapa pakai Ipad kott.. hehehehe.. senang sikit..

Okay... sekarang ni saya ada di rumah sepupu saya di Selayang.. hehe.. tetolong dia buat pelamin.. aritu ada buat hantara untuk pernikahan anak menteri.. kau rasa??? Hehe..takley nak gtau banyak2..takut kena sue.. hhahaha.

Ni nak post gambar ni..

Assalamualaikum wbt..

P/s: makan di Coffee Box Gombak.

No comments:

Post a Comment