Nuffnang Ads

Saturday, January 11, 2014

AMCORP MALL.

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah semua.. apa khabar? Apa khabar semua pembaca dan followers saya yang saya hormati... semoga semua sihat hendak-Nya. Amin.

Baik, I am still here at my aunt's house and tadi baru je balik dari AMCORP Mall. Yup, senang jugak sebenarnya nak pergi situ... hahaha.. takde la cam susah sangat. I learned one thing living here, u have to know the road. Meaning, kalah jenjalan tu, janganlah asyik main tepon je, tengok kiri kanan, tengok landmarks yang tempat yg anda nak pergi tu ada. Lagipun kalau dah tau landmarks, senang later on kalau anda sensorang nak pergi, kan? Hehe.. takde hal lah...

Macam-macam gak la. Jumpa artis ke tak? Jumpa... lelaki yang berlakon ...dalam botol tu... bukan arja lee tu.. the other half tu... dia g gunting rambut kot.. pedulik lak kan saya? Hahaaha.. kita artis sendiri nak pedulik orang lain.. gituhhh... *perasaan yang teramat perasan. Hahahaha..

AMCORP Mall tu... saya selalu je lalu kalau g umah mak cik saya ni... then.. oh gosh bila bebetul pergi sana, it is actually very dekat tau... and i could go there by putra lrt *kj line.. itu yg dorg panggil...hehe.. saya panggil putra.. im ol' skool darlings... tour de force!!! Hahaha *teringat mariah carey...

Okay.. i think that is all for now.. abd lots of love aka LOL.. hahaha...

Assalamualaikum wbt

P/s: a little bit dizzy.

No comments:

Post a Comment