Nuffnang Ads

Thursday, January 16, 2014

Gerai Makan Tepi Jalan, best!!!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar? Mesti semua sihat kan? Alhamdulillah.. saya baru je breakfast tadi... makan apa? Kami makan nasi kerabu.

Tadi keluar awal...then sempat berhenti kat sebuah gerai tepi jalan otw ke Putrajaya. Kalau tak silap lah...after tol Puchong LDP..first tol tu.. depan sikit ada bandar kecil kat situ.. yang ada McD tu... dekat simpang masuk ke bandar kecil tu... ada gerai kecil. Kami beli kat situ la... nasi kerabunya memang sedap dan macam-macam kuih-muih ada kat situ... bbbeeesssttt woooo... suka.

Jangan tertukar lak dengan ada satu gerai sebelah Petronas tu... no no no...bukan yang tu... yang ni memang betul2 sebelum bulatan kecil sebelum McD. Kalau sesiapa yang ada around that area, boleh la pergi. Tapi esok, sabtu dan ahad dia cuti... so Isnin lah.. okay?

Orang yang jual tu orang Kelantan.. sebab tu nasi kerabu dia tip top wooo... memang best sangat! Sedap! Lazat.

Assalamualaikum wbt

P/s: lelap jap...

2 comments:

  1. mereka ni kategori jutawan senyap...nampak lekeh...tp duit botingkek..

    ReplyDelete