Nuffnang Ads

Sunday, January 19, 2014

KFC Vs Marry Brown?

Assalamualaikum wbt,

Saya kalau nak ikutkan, sebenarnya memang jarang makan fastfood selain KFC, sebab saya rasa KFC adalah antara fastfood yang memang sedap dan mengenyangkan.

And today, lepas beli songkok dan kopiah untuk anak sedara saya, dorang ajak makan kat Marry Brown. Saya sebenarnya memang jarang nak makan kat sini. Hahaa.. memang tak best pun tapi ada bubur dia la best, itu memang saya suka la but other than that..please. hahaha.. not criticising tapi hakikat. Palate masing-masing lain kan.. jadi fair enough la..

Dah la... okay.. kat Marry Brown Raub ni ada la lelaki unik yang bekerja dan nak taub sebab apa anak sedara aku suka g sini... hahaha sebab dorang nak menyaksikan lelaki unik ni berjalan.. bercakap... menjerit.. hahahahha.. now i know why.

Im not discriminating anyone but anak sedara aku suka tengok dorang... not my fault... hahaha..

Assalamualaikum wbt

P/s: i makan bubur je...

No comments:

Post a Comment