Nuffnang Ads

Monday, January 6, 2014

Muka Photostat. Korang?

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Maaf lah tak update banyak sebab line internet cam haram je sekarang ni, tak tau kenapa. Jadi dikesempatan ini, saya nak update la sikit, biarpun hanya sedikit, tapi at least update kan? Hahaha... ni pun baru je buka laptop.

Sekarang ni saya mengalami batuk pagi yang memang azab. Ia tak menyakitkan tekak tetapi ia menyeksa kerongkong. Ya Allah, memang payah nak bernafas then ada kahak lak tu, memang seksa lah, tapi at least ia mengeluarkan penyakitkan. Orang kata, batuk pagi ni ada kaitan dengan resdung, entahlah saya pun tak tahu... hihu...

Okay baik, pernah kita terfikir, kita ikut muka siapa? Ayah atau mak? Kalau semua nak tahu, saya ikut muka ayah saya. Bila kawan-kawan ayah saya tengok saya, diorang mesti cakap,

"Sebijik muka ayah ni... anak ayah".

Well, dah saya memang ber-bin-kan ayah saya, takkan muka Brad Pitt lah kan? gituhh... hahaha.. baik, ini gambar ayah saya dan saya juga akan postkan gambar saya sekali.



well, please mind the hairstyle NOT.. hihu.. dan ayah *gambar bawah, ada misai.. please... I am not going to grow misai on my face, ia agak merimaskan... itu satu, susah nak jaga satu.. so, tak nak. hahaha..

Korang camne? ikut muka mak atau muka ayah? Well, buat lah entry satu fasal ni,..

Assalamualaikum WBT

p/s : arini dah nak g KL balik dah...
 

6 comments:

  1. Aku baru nak suggest ko bela misai mcm tu..kempunan nk tgk Akmal bin Razlan ada misai...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry..aku dah cakap awal2...mintak maaf yer..hahaha

      Delete