Nuffnang Ads

Thursday, January 30, 2014

Nikmat Makan Sudah Ditarik.

Assalamualaikum wbt,

Waaahhhh... agak lama saya tak update blog, bukan apa adik-adik abang sekalian, saya sekarang ada kat Selayang, menyambung kerje. Hehehe...

Last nak join tapi malangnya kaki buat hal pulak... sakit kaki aritu lah, dan minggu ni saya join balik sebab kaki dah alhamdulillah, elok sikit... tapi semalam, ada salah makan sikit kot.. sakit sikit. Huhuhuk...so.. memang kena jaga-jaga la makan sekarang ni... masih jaga makan tapi tak seteruk la..tapi tu la.. now, kena jaga benar-benar lah.. kalau tak.. mampus saya... huhuhu...

So, makan wajib dah makan kosong-kosong je la.. huhuhu...

Assalamualaikum wbt

P/s: tak ley makan banyak benda daa..

2 comments:

  1. Akmal, dapat kerja apa? kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya kerja balik dengan my cousin and Im staying with him at Selayang.

      Delete