Nuffnang Ads

Saturday, January 4, 2014

Rusty and Lost. *sigh

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, saya sihat. 

Orang lain masuk tahun baru, bersemangat nak buat itu ini, saya ni, nak tulis entry pun agak berat. Camne tuuhhh?? Mungkin sebab terlampau sibuk dengan hal-hal yang sudden kot, iya lah, yesterday, saya pergi hantar ayah saya pergi hospital, malam lak, kemas bilik, yang penuh habuks ni, ni pun masih tak habis kemas, dan, kemas baju lagi, dua almari baju, DUA-DUA penuh!!! penuh wehhh.. penuh. Pening kepala...

Yang masuk sekolah baru, camnelah agaknya pengalaman mereka kan? mesti mereka kan, terkejut kot dengan budaya sekolah baru, tapi tak semua lah agaknya, adalah sesikit kot... Camtu lah... kan?

Baik, saya terasa agak rusty sikit sebab lama tak menulis dan terasa cam lost sikit nak link things tu. Yup, Rusty and Lost. So, entry pendek sedikit, bukan apa, kalau rusty and lost ni, kena banyak membaca dan banyak menonton tv sikit, baru rasa cam dapat the ideas untuk menulis, kalau tak, memang tak lah...

Assalamualaikum WBT

p/s: Menulis pun kena idea tau.. bukan main tulis je...

No comments:

Post a Comment