Nuffnang Ads

Wednesday, January 15, 2014

Tolong menolong amalan mulia.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Harapnya masih adalah pembaca dan followers saya yang setia membaca coretan dan catatan saya ini.

Alhamdulillah, tugas saya hampir selesai, in shaa Allah, saya akan balik pada hari Jumaat pagi dan terus ke Selayang. But then, I have to jumpa dengan my cousin dulu, pepakat then baru gerak.

Lebih kurang dua minggu saya membantu my aunt hantar kerja, amik kerja and go around a few places and alhamdulillah, saya boleh tahu a few jalans dan roads untuk pergi ke sesuatu tempat. Senang cakap jadi driver or pemandu, alhamdulillah, ikhlaskan hati menolong orang lain, in shaa Allah, Allah akan tolong kita balik bukan?

Back and forth from Petaling Jaya to Putrajaya is actually not an easy task. Susah sebab its quite far and in fact, its very far, plus the traffic its not easy. But since i boleh cope with that, alhamdulillah, segalanya baik and I guess tomorrow would be the last day for me to send and pick her from workplace. Its not easy but it gives me experiences. Love it.

And Friday, I am going to start again this year with helping my cousin doing wedding. In shaa Allah, every thing will go well. Amin.

Okay la.. duduk rumah my aunt ni asyik makan je.. memang takde benda lain buat...  kadang-kadang lepas makan je menyesal sebab makan je. Hahaha.. not doing any exercises makes me feel guilty. Kalau umah sepupu i.. kat rumah dia ada swimming pool, best.. boleh kuruskan badan dengan swimming..sini.. takkan nak swimming kat Tasik sebelah stesen lrt Taman Paramount tu kan? Memang tak laaa...

Okay la... need to catch some rest cause tomorrow I am going to pick Abang from KLIA.. early in the morning, so..

Assalamualaikum wbt

P/s: tidur katil tinggi...gayattt...

No comments:

Post a Comment