Nuffnang Ads

Monday, February 24, 2014

3 BE sekali. Gila!

Assalamualaikum WBT,

Panas-panas ni, apa kata kita beli air conditioner nak??? hahahaha.. mesti tertanya-tanya kan kenapa buat entry camni kan?

Baik, ni ada En Nuffie bagi kita BE, bukan 1, tapi 3 BE, so kenalah buat sesuatu, nanti kalau dorang bagi, boleh lah korang click kat BE saya eh? Hahaha... 

Kepada yang air conditioner tu, ini dia punya company. Air Cond. Syarikat dari Jepun yang sememangnya tersohor dan terkenal sejak dahulu lagi. Memang hebat syarikat nih, memang dipercayai, dorang pun ada nama dah, jadi, no hal lah kan kalau korang nak beli peralatan elektrik ke kan? Lagipun, dorang ada warranty. Senang lah.

Second, syarikat buku. Syarikat buku ni memang teramat popular, memang popular, semua orang tahu pun nama syarikat buku ni. Ini dia, Syarikat Buku. Gila tak popular, saya selalu je pergi kedai buku ni, lagipun, barangannya memurah, takkan nak biarkan saaja ia berlonggok di atas rak or almari tu kan? gila? no way gurl!! saya takkan biarkan! Ada satu masa tu, kedai buku ni buat sales.. rasa nak pecah kepala sebab harganya murah nak mampus!!! pening kepala. seyes!!

Last but not least, syarikat makanan segera. Makanan Segera. Saya jarang makan makanan segera ni, bukan apa, hehehe.. jenis memang tak minat makan burger, so camtu lah... hahahaha.. 

Jadi, jangan memalu nak click okay? give them support. Love.

Assalamualaikum WBT

p/s: camtu lahhh


No comments:

Post a Comment