Nuffnang Ads

Monday, February 3, 2014

Busy sangat!!! Tak Sempat Update Blog!!

Assalamualaikum WBT,

Waaahhhh!!!! baru dapat update. Sorry lah, takde masa. Internet ada, cuma tu lah, takde masa nak update. These past days were amazingly, greatly, busy-ness! Yes. Loads of things need to be done and alhamdulillah, we done it, perfectly! yeay.


Well, for these past days, starting from 31st January 2014- 2nd February 2014, there were three events that we've done. Exhausted but fun, well, in kind of way. Hahaha... And now, I am home in Kampung Jenud, well, memula nak duduk kat Bentong je, but after thinking a few minute, okay, balik je la, macamlah jauh sangat kan? hahahaha... So, bebila nak balik Selayang balik, then naik je la bus kan? Macamlah jauh... Selayang tu dekat je.

Alhamdulillah, at least I am doing something kan? Why not? Cuma iya lah, kat Malaysia, selagi mana kita tak kerja 9-5 job, ia bukan di consider sebagai satu pekerjaan. Huhuhu... mungkin mereka betul, mungkin mereka salah, tapi jikalau itu yang mereka fikirkan, ikutlah. Hati masing-masing mempunyai spots yang berbeza kan? kadang-kadang hitam lebih, kadang-kadang putih lebih, kadang-kadang, ada hati yang legam terus. 

So, now, I'm home, so, nothing much to do except for sleeping. I need to sleep, I need sleeps! Yes! I have to sleep. I have, must!

Now, that is all, luv.

Assalamualaikum WBT

p/s: baru je balik, my aunt suruh jahit things dah... waaaaa

No comments:

Post a Comment