Nuffnang Ads

Monday, March 17, 2014

Business : Alfa's Wardrobe!! Jom tengok!!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar kalian semua? Mesti semua sihat kan? 

Baik, untuk entry ini, saya ada sesuatu yang saya hendak promote. Mintak-mintak semua dapat bagi kerjasama yer. *wahh...macam nak buat press conference lak... hahaha..

Baik, selalunya korang cari kain kat mana? Kat kedai kain? Kat kedai tayar? Or kat interent, bank-in duit then sampai, macamtu? Kalau anda pilih yang ketiga tu, maknanya, amat bertepatlah dengan apa yang saya hendak bagitahu ni,

Mari kita like Page ni!!!
https://www.facebook.com/pages/Alfas-Wardrobe/1477677189124594
Facebook Page : Alfa's Wardrobe

Alfa ni kawan saya, dia buat business ni pun dengan penuh dedikasi, dia juga adalah Lepasan Giat Mara dann!!!  dia juga sangat pandai menjahit, dia jahit kemas woo,, cantik! suka tengok hasil kerja dia. Dia pun ada amik tempahan menjahit, kepada rakan-rakan blogger yang hendak pakai baju yang well fitted and made to measure, boleh la contact dia, selain dia jual kain, dia jual expertise dia jugak iaitu menjahit! 

Memang gila kalau pergi kat Page dia ni, sakit hati sangat sebab semua cantik-cantik!! rasa nak beli semua je, selagi boleh semua nak beli. Hahahaha.. Tu la, lagipun memang cantik!! waaahhhhh..ni malas kalau buka page dia ni, hahaha.. 

Orang kata "eh, payah la guna online ni, takut kena tipu". Hello, ni saya jamin! memang takkan menipu, kalau menipu, no no no!! memang takkan menipu, lagipun dia nak cari rezeki halal yang memang halal, lagipun dia nak membantu ahli keluarga dia, so!!! kepada sesiapa yang berminat nak membeli kain dengan dia, sila lah, memang banyak kain cantik-cantik, harga pun okay lah, 4 meter boh!!! Nak apa lagi kan?

Ni tak lama nak raya, baju baru untuk raya da ada dah??? kalau takde, haa,, ni la time nya!!! cepat-cepat tempah baju dengan dia, Alfa ni jahit cantik, dia jahit sendiri okay, takde nak suruh-suruh orang, lagipun memang cantik dia jahit. *ulang.. kenala ulang sebab memang dia jahit cantik, nak buat macamne kan? hahaha..

Baiklah, mari kita tengok dulu contoh-contoh kain yang dijualnya...




Facebook : Alfa's Wardobe
Instagram : Alfa's Wardobe
Berminat sila whatsapp 0192390467

So, berminat tak? Kalau tak berminat takpe, tapi cuba click dlu then tengok okay? 

Assalamualaikum WBT

p/s: best tengok kain, sonok!

No comments:

Post a Comment