Nuffnang Ads

Monday, March 31, 2014

Salam Satu Isnin Satu Malaysia. *eh? hahahaha

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Sorry la tak update entry sebab ada job kat Kuantan. Jauh kan? huhuhu... biasalah... jauh pun job, nak buat camne...

Okay, hari ni saya dah balik rumah dah, dan ada beberapa perkara yang perlu sangat-sangat saya sudahkan. Yup, sangat perlu, amat. Penting.

Jadi, otak pun masih agak tepu lagi, takde input menarik yang boleh diketengahkan kat sini, jadi, later on, saya akan update eh, jangan risau. Ni baru balik dari Bentong jugak dan masih agak mamai, ni baru pas mandi, so, segar dah lah... *diari kehidupan.

Dah la, nanti saya cerita lagi,

Assalamualaikum WBT

p/s: kak wani dah sakit-sakit perut dah... tak lama nak beranak lak.... chaiyok kak wani!!!

No comments:

Post a Comment