Nuffnang Ads

Saturday, March 15, 2014

The English Journey Blog. Learning English Grammar.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? 

Baiklah, pertamanya, saya nak ingatkan kepada semua, jangan hilang harap terhadap MH370 sebab harapan adalah perkara yang kita amat perlu sekarang. Kita semua mesti berharap serta berdoa agar penumpang dan anak kapal MH370 selamat dan dijumpai secepat mungkin. In Shaa Allah, segalanya akan terjawab, yakin dengan Allah dan semua akan menjadi.

Baiklah, saya sebenarnya takde apa sangat nak diceritakan hari ni, cuma, I have something to be shared with you all reader. I actually have this other blog yang memang saya khaskan untuk saya mengarut dalam Bahasa Inggeris, an English blog that I made last year if I am not mistaken and I have been writing ever since, not quite much but it is quite okay, actually. Hahaha.. bukan apa, I have to write, for my passion. Sebenarnya saya memang suka English language pun, orang kata susah but to me, its not that hard to achieve the impossible, lagipun, English ni bukan impossible sangat pon. hahaha..

Ini linknya...

http://theenglishjourney.blogspot.com/

 Cuba click on the banner kat atas ni, then it will lead you to my journey, rasa nya the word journey tu mengadakan? Padahal bukannya saya duduk kat England ke apa ke, Im here, in Malaysia pon. Mengadakan? But hey... biarlah, takpe je, at least it motivates me, kalau pun saya tak lepas ke sana, at least Im living the dream having myself speaking in the mirror to myself right? Pathetic? whatevs! 

Well, that the least that I can do to help other people, currently saya menulis fasal Learning English Grammar, try la bukan its not that difficult pun English language, takde la nak fancy-fancy words tu, kalau nak fancy-fancy words kena banyak membaca, I am writing on the other blog is just simple English language, simple words, nothing less. Feel free to drop by, nak follow pun takpe, tak nak follow pun takpe, seriously, tak kisah, lagipun kalau pin tab pun takpe je, at least ada yang membaca kan? hehehe..

Assalamualaikum WBT

p/s: The Journey started last year.. the blog.

No comments:

Post a Comment