Nuffnang Ads

Saturday, March 1, 2014

Week with events...

Assalamualaikum wbt,

Lama nau-nau tak update blog, lebih kurang seminggu agaknya kan? Huahuahua... nak buat camne khen? Hihu... being away from laptop memang lahh... hahaha... jarang lah update sebab feel update lat laptop dengan update kat phone ni memang lain sikit. Feel tu berbeza, nak buat camne kan? Hahaha..

Baik-baik, today I baru je kemas satu wedding event kat Kelab Darul Ehsan, Selangor yang dekat Ampang tu, dekat je dengan Flamingo tu.. hehehe.. btw, Kelab Darul Ehsan adalah salah satu daripada milikan Berjaya Group, so, Wahida, you know this right? Haahaha.. saje je nak mention..

Baik, untuk hari esok pulak, kami ada satu event di Dewam Felda kat Jalan Semarak, esok adalah event aqiqah. So, esok event kecik je, hihu..and also the first event untuk aqiqah. Excited too!

So, that is for now.

Assalamualaikum wbt.

P/s: mengantuk sudahh...

No comments:

Post a Comment